Handpan Lessen & shop

Handpan Lessen & shop

De handpan is betoverend. Heerlijk om naar te luisteren. Én om te bespelen. Het is een erg toegankelijk muziekinstrument, ook voor mensen zonder enige muzikale achtergrond. Je kan al snel eenvoudige mooie melodieën en ritmes spelen, en op een speelse en intuïtieve manier je mogelijkheden uitbreiden.

Ik ondersteun je hierin graag met het aanleren van een aantal tools om het leerproces te vergemakkelijken en je handpan-horizon op een eenvoudige manier te verruimen.

Ook handpanspelers met ervaring zijn hartelijk welkom voor een nieuwe invalshoek, verfrissende ideeën, praktische tips,...

Vanaf 4 januari 2023 ga ik een nieuwe samenwerking aan, met Handpancenter van Annelies Van Mol. De locatie van Handpancenter verhuist naar Antwerpen-Zuid (lessen en shop) - Pacificatiestraat 45) én Deurne (lessen - Vroenhofstraat 30).

Handpanlessen_02

PraktischE INFO

Tijdens de lessen kan je verschillende handpannen uitproberen. Zo kan je aftasten welke handpan je het beste ligt. Het gebruik van een handpan tijdens de lessen is in de prijs inbegrepen.

Uniek: als je kiest voor een lessenreeks van 10 x 30min, krijg je gratis 2 weken een oefeninstrument mee naar huis! (Enkel geldig bij de eerste lessenreeks, tenzij er bij de volgende reeks nog een oefeninstrument beschikbaar is)

We stemmen ons helemaal af op jouw tempo. Een optie is om bijvoorbeeld om de 2 of 3 weken een half uur les volgen. Liever wat meer? Elke week een uur kan ook! Dan neem je simpelweg 2 beurten van je lessenreeks op.

Tarieven individuele lessen

1 les van 30 minuten = 25€
Reeks van 10 lessen van 30 minuten: 225€ (incl. 2 weken gebruik van een oefeninstrument)

Betaling

Betaling kan cash de eerste les, per overschrijving of ter plaatse mobiel.Meer info over de shop vind je op de website van Handpancenter