Individuele Consultaties

Een brede waaier aan massages, klankbehandelingen, etherische olie op maat,...

Individuele Consultaties bij Bo en Jeroen

Individuele consultaties bij Jeroen

'Bij mij ligt de focus voornamelijk op intuïtieve ontspannende en revitaliserende massage en soundhealing.

Meestal masseer ik met massage-olie op de huid, eventueel in combinatie met de specifieke etherische olie.
Met mijn handen zoek ik blokkades op, om ze door dieptemassage losser te maken. Zo kan de energie weer beter circuleren en vermindert de pijn.
Vanuit het principe van Quantum Touch laat ik de energie vanuit mijn handen naar je toe stromen.

Tijdens een massage plaats ik vaak klankschalen en/of therapeutische stemvorken op het lichaam. Het zijn geweldige helpers in het lostrillen van vastzittende energie. Hun vibraties kunnen je voeden, en ze verdiepen het ontspannende effect van de massage.

In een individuele soundhealing sessie werk ik behalve met klankschalen en stemvorken ook met de stem (ook boventoonzang), handpan, didgeridoo, trom, fluit, mondharp, gong,... De trillingen van deze natuurlijke klanken helpen je weer dichter bij je oorsponkelijke kern te komen. Dichter bij je aarding, bij je creativiteit, bij je innerlijke kracht, bij je vermogen om lief te hebben, bij je individuele expressie, bij inzichten en spiritualiteit... '


Individuele consultaties bij Bo

'Shiatsu was mijn eerste grote liefde. Sinds 1994 voel ik me intens verbonden met de werkwijze en filosofie achter shiatsu en ze vormt de basis voor mijn lichaamswerk. Door de jaren heen ontwikkelde ik mijn eigen 'Bo-stijl' shiatsu, waarbij ik een consult zie als samen op pad gaan; naar de klacht toe en bovenal naar je zelfhelende vermogen, je 'schatkist'. Zacht en doortastend, met veel humor.

Technieken uit Thaise massage, craniosacraaltherapie, reflexologie, reiki, seiki, soundhealing, yoga, ... maken mee deel uit van mijn toolbox en ik weef ze doorheen mijn shiatsu behandeling. Stem- en adembevrijding zijn andere stokpaardjes van me; prachtige en onontbeerlijke begeleiders naar meer balans toe.

Ook klankschalen en stemvorken kunnen dit proces mee ondersteunen. Mijn trouwe bondgenoot - mijn handgemaakte trom - is mijn helper wanneer ik voor je zing tijdens een massage & soundhealing combo.

Shiatsu voor zwangere vrouwen was eerder een 'no go' toen ik met de studies startte, omdat het toen in het Westen nog niet echt werd aangeboden. Voor mij werd het een harts-missie om deugddoende shiatsubehandelingen aan te bieden, waarbij de band tussen moeder en kind centraal staat. Diepgaand contact leggen met je kindje(s), fysieke klachten aanpakken, je klaar maken voor de geboorte, ... Als doula kan ik je mee begeleiden; zowel tijdens je zwangerschap als de geboorte van je kindje(s).

Toen ik met shiatsu startte, ontdekte ik ook de helende kracht van etherische oliën. Van overal ter wereld bracht ik ze mee en testte ik ze uitvoerig. Sinds we de oliën van doTERRA leerden kennen, is deze passie weer helemaal opengebloeid. Ik geef er worshops over en gebruik ze tijdens individuele massages. Je kan ook op een olietjes-consultatie komen. We gaan dan aan de hand van jouw situatie, geest en lichaam op zoek naar de ideale mix van oliën die nu helend voor je zijn.'


Tarieven Jeroen

Massage met of zonder soundhealing: 1u15 - 70€ / 2u15 - 120€

Massage met of zonder soundhealing, met etherische oliën: 1u15 - 80€ / 2u15 - 130€

Soundhealing: 1u15 - 60€

Soundhealing met etherische oliën: 1u15 - 80€ / 2u15 - 110€


5-beurtenkaarten:

5 xMassage, met of zonder soundhealing: 1u15 - 315€ / 2u15 - 450€

Indien mét etherische oliën: 9€ extra, per sessie met etherische oliën

5 x Soundhealing: 1u15 - 270€

Indien mét etherische oliën: 9€ extra, per sessie met etherische oliën

Tarieven Bo

Massage met of zonder soundhealing, met etherische oliën: 1u30 - 90€ / 2u30 - 135€

Consultatie voor samenstelling van een individuele mengeling van etherische oliën: 1u30 - 65€ (excl. de uitgezochte oliën)


5-beurtenkaarten:

5 x Massage, met of zonder soundhealing, met etherische olie: 2u30 - 600€

pexels-photo-48706 (1)_copy